Dental implant expert

O nama

DENTAL IMPLANT EXPERT

Naš tim je sastavljen od vrlo iskusnih eksperata sa bogatim međunarodnim iskustvom i mladih specijalista koji su više godina sticali znanje kroz rad sa uglednim starijim kolegama.

U zavisnosti od potreba, naš tim radi na tri lokacije u Beogradu, istovremeno sarađujući sa kolegama iz inostranstva: sa ordinacijom dr Marije Reitner iz Beča i ordinacijom dr Dragana Martića iz Zagreba.

0
Doktora stomatologije
0 +
Godina iskustva
0 +
Ugrađenih implanata

ZAŠTO JE POLIKLINIKA DENTAL IMPLANT EXPERT U SVETSKOM VRHU ORALNE IMPLANTOLOGIJE?

Ponosni smo što je na čelu našeg tima prof. dr Zoran Stajčić, doktor stomatoloških nauka, oblast maksilofacijalne hirurgije, međunarodno poznat i priznat specijalista oralne hirurgije i implantologije. Njegovi mnogobrojni naučni radovi i inovacije iz oblasti oralne implantologije objavljeni su u renomiranim svetskim stručnim časopisima.

Profesor Stajčić je autor značajne knjige iz implantologije Atlas of Implant Dentistry and Tooth-Preserving Surgery: Prevention and Management of Complications, čija je vrednost prepoznata u svetu. Zbog toga su prava za štampanje ove edicije otkupile nemačka izdavačka kuća Springer (štampana na engleskom jeziku) i Kina (publikovana na kineskom jeziku). 

Ova činjenica je izuzetno bitna s obzirom na to da postoje predrasude da Srbija nema proizvode koje može plasirati u Kinu – zemlju od milijardu i po stanovnika.

Cenovnik - Oralna implantologija

Pored profesora Stajčića, član našeg specijalističkog tima je i dr Zvonko Ostojić, specijalista oralne hirurgije i implantologije. Dr Ostojić je svoje znanje, iskustvo i kvalitet rada na polju oralne hirurgije, implantologije i estetske protetike potvrdio višegodišnjim angažovanjem u najeminentnijim ordinacijama u Nemačkoj. Pročitaj više.

Saradnja profesora dr Zorana Stajčića i dr Zvonka Ostojića počela je još pre više od trideset godina u Specijalističkom centru Slavija (danas Dental centar Slavija). Ova ordinacija je, pored Klinike za oralnu hirurgiju Stomatološkog fakulteta u Beogradu i VMA, bila prvi privatni centar gde su vršene intervencije iz implantologije, oralne i maksilofacijalne hirurgije.

Operacije u opštoj anesteziji tada su izvođene u saradnji sa anesteziologom dr Aleksandrom Radovanovićem, inače stalno zaposlenim na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju Stomatološkog fakulteta u Beogradu.

Poslednjih četrnaest godina, intervencije u opštoj anesteziji vršimo u saradnji sa dr Milanom Rankovićem, specijalistom anesteziologije sa reanimatologijom, eksperta velikog internacionalnog iskustva.

Dr Ranković je autor i koautor brojnih stručnih radova prezentovanih na kongresima anesteziologa Jugoslavije i Srbije, kao i rukovodilac mnogih edukacija lekara na specijalizaciji i medicinskih tehničara na Klinici za anesteziologiju i intenzivnu terapiju VMA.

Odlikovan je Medaljom čovekoljublja za izuzetne rezultate u zbrinjavanju i lečenju teško povređenih i obolelih tokom ratova 90-ih godina XX veka. 

Našem timu pripada i prof. dr Budimir Mileusnić, doktor stomatoloških nauka, oblast ortopedije vilica, koji učestvuje u svim oralnohirurškim i ortodonskim intervencijama vezanim za implantologiju.

Napominjemo da sve druge slučajeve iz oblasti ortopedije vilica (ortodoncije) ne radimo na našoj poliklinici.

Mladi član našeg stručnog tima je dr Marko Rodić, specijalista oralne hirurgije i implantologije, koji je svoje bogato 11–godišnje iskustvo stekao upravo radeći sa profesorom Stajčićem. Učeći od jednog od najznačajnijih eksperata današnjice, stekao je dragocena znanja i veštine koje svakodnevno primenjuje.

ŠTA NAS KARAKTERIŠE?

Zašto smo stručno ubedljivo vodeći implantološki centar u ovom delu Evrope i zašto su implantološki radovi lidera našeg tima prof. dr Zorana Stajčića poznati pacijentima i stručnoj javnosti iz čitavog sveta?

Mi ne pričamo prazne priče! Hiljade najzahtevnijih implantoloških intervencija koje smo izveli, potvrda su našeg kvaliteta. Ne postoji slučaj u oralnoj implantologiji sa kojim nemamo iskustva. Veliki deo naših radova je dokumentovan na slajdovima, u elektronskoj formi i na video-snimcima. Neke od video-filmova možete pogledati i na Jutjubu.

Zato smo u mogućnosti da vam, zahvaljujući svojoj ogromnoj video-arhivi, prikažemo kako je rešen slučaj identičan vašem.

Mi se ne bavimo tzv. industrijskom implantologijom. Naš zaštitni znak je visok kvalitet implantološkog zahvata, odnosno znanje i umeće da rešimo svaki, pa i najkompleksniji i naizgled nerešivi oralno-implantološki slučaj. To je specijalnost po kojoj smo posebno poznati i priznati.

Naš specijalistički tim brojno nije veliki, ali se odlikuje neprocenjivim iskustvom, sposobnošću i izuzetnom uigranošću zahvaljujući trodecenijskoj saradnji prof. dr Stajčića i dr Ostojića. Za to su najbolja potvrda hiljade i hiljade zadovoljnih pacijenata iz čitavog sveta.

S naročitom satisfakcijom i ponosom naglašavamo kolegijalnost koju oduvek iskazujemo ne samo međusobno, nego i eksterno. To znači da nikada nismo odbili nijednog kolegu koji nam se obratio za pomoć u rešavanju raznolikih problema, čestih u oralnoj hirurgiji i implantologiji. Prema svakom od njih smo se poneli krajnje kolegijalno i mnoge smo slučajeve rešili potpuno besplatno.

Posebno obaveštavamo sve kolege koji smatraju da mogu unaprediti svoje znanje iz oblasti oralne hirurgije i implantologije da profesor Zoran Stajčić sprovodi različite programe edukacije i da povremeno drži kurseve na razne teme iz ovih oblasti.

Oralna Implantologija - Poliklinika Dental Implant Expert

Domaći brend – svetski kvalitet

Zašto smo po kvalitetu implantološki centar bez premca u ovom delu Evrope, ali i šire?

0
Doktora
  • Oralni hirurzi i implantolozi: 3 (prof. dr Zoran Stajčić, dr Zvonko Ostojić i dr Marko Rodić)
  • Specijalista ortopedije vilica: 1 (prof. dr Budimir Mileusnić)
  • Specijalista anesteziologije: 1 (dr Milan Ranković)
  • Doktora stomatologije: 8

Lokacije: 3 (U zavisnosti od potreba, radimo na tri lokacije u Beogradu.)

Stomatološke ordinacije: 8

Saradnja sa ordinacijama u inostranstvu: 2 (Beč Dr Marija Reitner i Zagreb Dr Dragan Martić)

Operacione sale: 4 (dve za opštu anesteziju)

Iskustvo: više od 30 godina

Implantološke intervencije: preko 5.500  ugrađenih implanata

Dokumentovani implantološki radovi: preko 2.000 (slajdovi, filmovi)

Da bi svi naši dokumentovani radovi bili pregledani, potrebno je nekoliko dana.

sr_RSSerbian