Dental implant expert

Protokol

Zakažite besplatan pregled

SISTEM RADA NA POLIKLINICI DENTAL IMPLANT EXPERT

Naše ljubazno i predusretljivo pomoćno osoblje će vam putem telefona pružiti opšte informacije i zakazati pregled u terminu koji vam najviše odgovara.

Prvi pregled je BESPLATAN. Na njemu pacijent dobija sve relevantne podatke i detaljan plan rešavanja implantološkog problema s kojim dolazi.

Specijalističke preglede obavljaju dr Zvonko Ostojić i dr Marko Rodić, specijalisti oralne hirurgije i implantologije.

Podsećamo da, osim što se odlikuje višegodišnjim internacionalnim iskustvom, dr Ostojić je više od tri decenije bliski saradnik čuvenog prof. dr Zorana Stajčića.

Takođe, dr Marko Rodić je znanje, umeće i iskustvo stekao u 11 –godišnjem radu sa profesorom Stajčićem.

NAJKOMPLIKOVANIJI PROBLEMI

Ukoliko je kod vas potrebno rešiti neki od najkomplikovanijih oralnohirurških i implantoloških problema koji zahtevaju intervenciju iz oblasti maksilofacijalne hirurgije i koji se zbrinjavaju samo na retkim klinikama u Evropskoj uniji, ali po neuporedivo višim cenama, detaljnu analizu, objašnjenje kako se data komplikacija može rešiti i pisani ekspertski izveštaj sačiniće profesor Zoran Stajčić.

Cena ovog izveštaja zavisi od slučaja i biće vam saopštena unapred, odmah posle analize vašeg 3D-snimka. Cena pregleda i intervencije se iskazuje prema cenovniku Specijalističke ordinacije za maksilofacijalnu hirurgiju Beograd–Centar.

Ako se odlučite da tu intervenciju izvede naš ekspertski tim na čelu sa profesorom Zoranom Stajčićem na našoj poliklinici, bilo u lokalnoj ili u opštoj anesteziji, cena celokupnog rada biće umanjena za cenu izveštaja.

sr_RSSerbian