Dental implant expert

Dentalni turizam

Zakažite besplatan pregled

Dentalni turizam Beograd

Dentalni turizam je sve popularnija grana medicinskog turizma i razlog zbog kojeg hiljade pacijenata iz čitavog sveta dolaze u glavni grad Srbije. Osim što im se pružaju vrhunske stomatoloske intervencije po cenama daleko pristupačnijim od cena u njihovim zemljama, pacijenti iz inostranstva imaju posebno zadovoljstvo boravka u jednom od najinteresantnijh gradova Evrope.

Najčešće stomatološke usluge zbog kojih dolaze dentalni turisti su ugradnja implanata i estetska protetika na njima.

Dental Implant Expert je najbolja implantološka klinika bez premca u ovom delu Evrope. I pored toga, u njoj je moguće ugraditi implant za 350 evra. Takođe obezbeđuje besplatan smestaj, prevoz do i od aerodroma i ostale pogodnosti boravka u Beogradu.

Dental turizam - Dental Implant Expert

Zašto je Dental Implant Expert bez premca najbolja implantološka klinika u ovom delu Evrope?

Najjednostavniji i najiskreniji odgovor na ovo pitanje bio bi: zato što nijedna stomatološka klinika u ovom delu Evrope nema doktore kakve imamo mi. 

dentalni turizam dental implant expert 2

Na čelu našeg stručnog tima nalazi se svetski poznat i priznat oralni hirurg i implantolog, odnosno maksilofacijalni hirurg: prof. dr Zoran Stajčić. Doktor stomatoloških nauka, specijalista maksilofacijalne hirurgije i oralne hirurgije i implantologije, prominentne univerzitetske i kliničke (ovdašnje i međunarodne) karijere, profesor Stajčić je ime od velikog renomea i autoriteta. Prof. dr Zoran Stajčić je poznat po izvođenju najkompleksnijih i najzahtevnijih intervencija iz domena maksilofacijalne hirurgije i oralne hirugije i implantologije.

Pored profesora Stajčića , član našeg implantološkog tima je i dr Zvonko Ostojić, specijalista oralne hirurgije, sa višegodišnjim lnternacionalnim iskustvom, koji je svoje znanje iz implantologije i estetske protetike, stekao radeći u prestižnim ordinacijama u Nemačkoj. U ordinaciji potpredsednika zubno lekarske komore Niedersaksen dr Horst Benecke i dr Urgen Schelling.

Uz dvojicu doajena oralne hirurgije i implantologije, nalazi se i naš mladi kolega, dr Marko Rodić, takođe specijalista oralne hirurgije i implantologije. Dr Rodić je stekao dragoceno iskustvo i unapredio svoje znanje kroz 11-godišnji rad sa prof. dr Stajčićem.

Kada su u pitanju hirurške intervencije u opštoj anesteziji, nezaobilazni član našeg tima je specijalista anesteziologije sa reanimatologijom dr Milan Ranković. Dr Ranković je autor i koautor više naučnih radova i edukator lekara na specijalizaciji na Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje VMA. Poseduje ogromno internacionalno iskustvo, koje je stekao radeći u više evropskih zemalja.

Stoga, posle više od tri decenije priznatog rada i na hiljade rešenih slučajeva, s ponosom i bez lažne skromnosti ističemo da spadamo u retke ordinacije koje mogu odgovoriti na sve zahteve pacijenata. Čak i na one sa visokim stepenom izazovnosti, pred kojima su drugi stomatolozi apsolutno nemoćni.

Kako izgleda procedura od prvog poziva do stomatološke intervencije?

Prvi kontakt sa klinikom Dental Implant Expert je putem telefona +381 692200 400  (Viber / WhatsApp) ili imejla orddentalimplantexpert@gmail.com. Dovoljno je da nam pošaljete Vaš rentgenski snimak i objasnite kako biste želeli da se reši Vaš stomatološki problem.

dentalni turizam dental implant expert 3

Naš stručni tim će pažljivo proučiti rentgenski snimak i ubrzo Vam odgovoriti šta bi po našem mišljenju bilo najbolje rešenje u Vašem slučaju.

U međusobnoj komunikaciji odgovorićemo na sva vaša pitanja i otklonićemo sve moguće nejasnoće i dileme.

Specijalistički izveštaj će sadržati predlog lečenja i hirurških metoda. Uz to, biće opisana procedura i naveden broj neophodnih dolazaka u ordinaciju do okončanja terapije.

Dentalni turizam i stomatološke intervencije na klinici Dental Implant Expert

Ako ste zainteresovani za dentalni turizam na dobrom ste putu jer ste odabrali nas kao pouzdanu ordinaciju. Zato će nam biti drago da vas upoznamo sa uslugama koje kod nas možete pronaći.

To su intervencije iz domena oralne hirurgije i implantologije, kao i restaurativne i estetske stomatologije:

 1. ugradnja zubnih implanata;
 2. oralna hirurgija (sinus-lift, nadgradnja kosti vilice, lateralizacija donjoviličnog nerva, vađenje impaktiranih zuba);
 3. protetika (proteze na implantima:  all-on-4 i all-on-6, inlay / onlay, totalne i parcijalne mobilne proteze);
 4. restaurativna i estetska stomatologija (krunice, mostovi, fasete – viniri).
dentalni turizam dental implant expert 4

Besplatan smeštaj

Za sve pacijente kojima je potrebno uraditi veće implantološko protetske radove obezbedićemo besplatan smeštaj kao i prevoz u dolasku od aerodroma do apartmana i prevoz u povratku do aerodroma.

Beograd kao domaćin

Beograd s pravom ima status jedne od najlepših evropskih prestonica. Vekovno raskršće najrazličitijih kultura, grad sa istorijom koja seže u vekove pre nove ere, očaravajuć je za turiste. Ali, i za one koji u njemu žive.

Kada ste već u poseti glavnom gradu Srbije, neizostavno bi trebalo posetiti:

 • Kalemegdan
 • Skadarliju
 • Hram Svetog Save
 • Arheološko nalazište u Vinči
 • Narodni muzej
 • Narodno pozorište

U svoj notes ubeležite i Muzej Nikole Tesle, Muzej savremene umetnosti, Kraljevski dvor i Kuću cveća.

Ako želite da osetite duh nekih starih vremena, obavezno se smestite u neki od čuvenih restorana u Skadarliji. Ova gradska četvrt vrvi od boemskog sevdaha, istorije i pesništva.

Za ljubitelje noćnog provoda i mladalačke avanture, duž Save, Dunava i na beogradskom „moru“, Adi Ciganliji, nalaze se brojni splavovi. Tokom toplih letnjih večeri, ovi klubovi, kafići i restorani su neizostavni deo noćnog života Beograda – grada koji nikad ne spava.

10/10
Naša računica je jasna i transparentna: znanje, iskustvo i reputacija doktora + poštovanje najviših stomatoloških standarda + primena najboljih materijala + pristupačna cena tretmana = VRHUNSKA DENTALNA USLUGA
10/10
Načini plaćanja stomatoloških usluga na Klinici Dental Implant Expert

Sve usluge klinike Dental Implant Expert se regulišu na način koji je najpogodniji za pacijenta. To može biti putem servisa Pay Pal, e-banking-a, transfera novca (Western Union i Money Gram), platnim karticama ili gotovinom.

Budući da mnoga inostrana zdravstvena osiguranja pokrivaju stomatološke usluge, možemo izdati fakturu pomoću koje će pacijent izvršiti povraćaj novca.

Iako većina dentalnih turista stomatološke intervencije zakazuje u vreme godišnjih odmora, ponekad je potrebno da nas posete i u toku radnih dana. U tom slučaju, naša klinika će izdati medicinski izveštaj za opravdavanje izostanka sa posla

Naš primarni cilj je da pacijent bude zadovoljan sveukupnim aranžmanom: kako samom stomatološkom uslugom i smeštajem, tako i organizacijom slobodnog vremena i našim opštim angažovanjem.
Komunikacija sa našom ordinacijom je moguća na engleskom i nemačkom jeziku. Za pacijente sa kineskog govornog područja angažujemo prevodioca.

ZAŠTO SE PACIJENTI ODLUČUJU ZA NAŠ IMPLANTOLOŠKI TIM?

 1. Imamo više od tri decenije iskustva u implantologiji.
 2. Posedujemo višegodišnje internacionalno iskustvo, radili smo u Nemačkoj, Austriji i Engleskoj.
 3. Ugradili smo više od 5500 implantata.
 4. Lider našeg tima profesor Zoran Stajčić je poznati i priznati svetski implantolog. Napisao je značajnu knjigu o komplikacijama u implantologiji, koja je štampana na engleskom jeziku, a preveli su je i Kinezi na kineski jezik i štampali u velikom tiražu.
 5. U našem timu rade tri implantologa. Pored profesora Zorana Stajčića, specijaliste oralne i maksilofacijalne hirurgije, tu su i dr Zvonko Ostojić i dr Marko Rodić specijalisti oralne hirurgije.
 6. Specijalizovani smo za rešavanje svih komplikacija na implantima.
 7. Rutinski rešavamo sve nedostatke kosti u vilicama.
 8. Po potrebi ugrađujemo implante i izvodimo ostale intervencije iz oblasti oralne i maksilofacijalne hirurgije u opštoj anesteziji.
 9. Ugrađujemo samo implante vrhunskog kvaliteta, najpoznatijih firmi Nobel Biocare (Alpha Bio) i Straumann.
 10. Jedini smo privatni centar koji ortodontsko hirurškim metodama otklanja najteže malformacije (nepravilnosti) kostiju vilica i zuba.

Zakažite besplatan pregled

Pošaljite upit
sr_RSSerbian